Hi there!

Ik ben Mariska, oprichtster van Restyledmeubels. Naast meubelopknapper ben ik mama van Noa (dec 2021) en getrouwd met Erik. Met z'n drietjes wonen we in ons droomhuis op de Veluwe. Een droom die april 2022 werkelijkheid werd! In onze achtertuin bevindt zich mijn creatieve werkplaats.

 

Eind 2020 is Restyledmeubels ontstaan vanuit een hobby en liefde voor het opknappen van (oude) meubels en het maken van woonaccessoires. Inmiddels staan er diverse artikelen van Restyledmeubels door het hele land bij mensen thuis of in B&B's.

 

Wil jij meer inspiratie opdoen en het werkproces in de werkplaats van Restyledmeubels volgen? En als eerste op de hoogte zijn van nieuw aanbod? Volg mij dan ook op Instagram: Restyledmeubels.
 

Waarom?

‘Jaarlijks gooien we in Nederland ruim 247 miljoen kilo aan interieurafval weg’. 

Tegenwoordig staan de winkels er vol mee: spaanplaatmeubelen. Een stuk goedkoper, maar ook veel sneller op en daarom belanden deze sneller op de storthoop. Slechts 10% hiervan kan gerecycled worden.

Dit zette mij aan het denken want als je kijkt naar 'oude' meubels zijn deze vaak van hoog kwaliteit hout en met een sublieme vakmanschap in elkaar gezet. Zonde dat de kringlopers hier vol mee staan. Als je deze een make-over geeft kunnen deze nog zeker een ronde mee in het interieur van nu!

 

Alleen meubels?

Nee zeker niet! Naast het opknappen van meubels houd ik er ook van om kringloopwinkels af te struinen voor de mooiste vintage interieurstukken. Deze krijgen niet altijd een make-over, maar soms alleen een poetsbeurt.

Daarnaast maak ik ook graag zelf de mooiste dingen voor in huis en sieraden. Van Epoxy kettinghangers, tot woonaccessoires en kunst voor aan de muur. 

Tot slot inspireer ik anderen graag met mijn werk. Dit doe ik niet alleen via mijn socials Instagram en Pinterest maar ook middels mijn blog.

 

Tot slot zijn wij nu druk met het bouwen van onze B&B aan huis. Volg hierover alles op mijn Insta profiel: Restyledovernachten

Veel kijkplezier en stuur gerust een berichtje bij vragen of interesse!