Verzenden

Wanneer een product verzonden kan worden staat dit bij het artikel. Bestellingen vanaf 50 euro worden gratis verzonden met uitzondering van meubelen. Prijzen die gehanteerd worden binnen Nederland zijn:

Pakketpost: 0-10kg €6,75

Brievenbus post: €4,50

Artikelen worden binnen 1-3 werkdagen verzonden. 

Retourneren:

Wilt u een product retourneren? Stuur het product dan met ordernummer naar naar Eikenstraat 31, 1326AG Almere. Wanneer de producten goed ontvangen zijn ontvang je binnen 14 dagen het aankoopbedrag (inclusief verzendkosten) terug gestort op het rekeningnummer waarmee de bestelling geplaatst is. De kosten van het retourneren zijn voor eigen rekening.

Bezorgen

Meubelen kunnen afgehaald worden in Almere. Wilt u een meubel laten bezorgen? Dit kan tegen een vergoeding. Neem dan contact op met info@restyledmeubels.nl. Het meubel wordt bezorgd tot op de begane grond van het gebouw. Na je bestelling neem ik contact met je op om een afspraak te maken voor de levering, je hoort dan ook de hoogte van de bezorgkosten. Uiteraard kan je ook vooraf contact opnemen over de bezorging. 

Afhalen

Bestellingen kunnen worden opgehaald bij Restyledmeubels, Een datum kan in samenspraak besproken worden. De gewenste artikelen kunnen vooraf worden betaald met IDEAL via de website of contant bij het afhalen.